DIN RIGTIGE RETNING I LIVET

Vi lever alle i en verden, der konstant forandrer sig, og giver os en række nye udfordringer på vores vej enten personligt eller arbejdsmæssigt. Foredraget Det Mentale Kompas er designet til at tilføre ressourcer og værktøjer samt inspirere, undervise og transformere dig, dit team, organisation eller forretning over i en forbedret udgave.


Søger og vil du gerne have en bedre forståelse for, hvorfor vi gør de ting, vi gør eller ikke gør. Hvad der skaber stress, angst, fobi eller motivation, og hvordan du kan undgå dette, er dette foredrag for dig!


Det Mentale Kompas har til formål at give den mest optimale metode til at designe ens liv. Dette baseret på ens behov, konsekvenser og de livsfaser man gennemlever arbejdsmæssigt som personligt.


Det at være en god planlægger, have den rigtige erfaring, uddannelse eller job gør nødvendigvis ikke, at man har et lykkeligt liv.


Nøglen ligger i at holde fokus på de områder både personligt og arbejdsmæssigt, der er vigtige for en selv helt ned på det daglige plan. Ofte bliver folk mødt med et hav af nye muligheder og ressourcer, de kan benytte sig af. Udfordringen ligger dog i, at mange ikke er åbne og med andre ord ressourcefulde nok til at kunne benytte sig af disse nye kompetencer og ressourcer, man ønsker at give dem.


Løsningen er at hjælpe modtageren igennem teknikker og metoder til at blive mere ressourcefuld, før man giver de nye ressourcer Det Mentale Kompas giver dig fundamentet til at arbejde og være fleksibel i forhold til ens egen identitet, som er en af de afgørende faktorer i ens adfærd.


Det Mentale Kompas er kort sagt et management system, der gør dig til den bedste udgave af dig selv på daglig basis. Systemet tager sit udgangspunkt i følgende sider af den enkelte person. De ønsker, drømme og behov der hersker inde i en selv og uden om en selv. De udfordringer, der opstår inde i en selv og uden om en selv. De livsfaser og værdisæt den enkelte person har og gennemlever.


Alt sammen ud fra en platform og omdrejningspunkt, der omhandler, hvad man virkelig gerne vil i sit liv, i kombination med effektive teknikker og systemer til at organisere og effektivisere ens hverdag på bedste vis.


Metoden kan bruges i mange henseender, da den både arbejder med en selv samt giver værkøjerne til at forstå andre. Systemet bliver i dag brugt som et selvudviklings værktøj for den enkelte samt i HR afdelinger og på ledelses niveau


– Underviseren på foredragene er Kim Kampp som ligeledes er indehaver og personen bag Det Mentale Kompas – Du kan finde mere information om Kim Kampp ved at klikke her.

Bestil et foredrag

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt eller skriv til info@detmentalekompas.dk eller ring på telefon 40969495