FOREDRAG

PERSONLIG UDVIKLING GENNEM FOREDRAG

Lær mere om hvorledes du kan bruge det Det Mentale Kompas

Alle foredragene bliver afholdt af Kim Kampp, som er personen bag Det Mentale Kompas samt mangeårig coach, terapeut og serieiværksætter med opstart af 15 forskellige virksomheder. Kim Kampp´s store passion for sit felt og energi samt provokerende og inspirerende facon, gør foredragene til et sted, hvor du både bliver udfordret, udviklet og underholdt.

Ligeledes er foredragene udviklet således, at du hver gang går hjem med nogle praktiske værktøjer, du kan bruge til din personlige eller arbejdsmæssige forandring.

Foredragene er opbygget ud fra den nyeste teori i samspil med en konkret erfaring, som gør det praktisk anvendeligt. Ligeledes får du gennem Kim Kampp´s mangeårig erfaring indblik i ”best-pratice” og ikke blot en fremlægning af den nyeste teori. Du får med andre ord en skyttegravskriger, der bygger sin fremfærd på erfaring og den nyeste teori.

Kim Kampp er og har været beskæftiget indenfor en hel række områder og brancher, og holder i dag foredrag for ligeså mange. Kim Kampp gøre derfor en dyd ud af, at sammenligne disse med henblik på at lære og drage erfaringer for ting, der allerede virker. Ligeledes har han både her, og i udlandet coachet folk fra alle mulige kulturer og baggrunde, og har derfor et nuanceret billede af, hvad der rører os som personer.

Det underfundige ved mennesket er, at vi ofte gør os selv vældig avanceret i kontrast til de simple væsner vi alle er – Kim Kampp

HVORDAN OG HVORLEDES

Foredragene tager alle udgangspunkt i Det Mentale Kompas, men er derfra specielt tilrettet forskellige områder indenfor personlig udvikling, ledelse og coaching. Foredragene er en levende proces, hvor publikum bliver inddraget og områderne diskuteret således, at de målrettes de enkelte deltagere.

Varigheden på et foredrag starter fra 30 min og op til 2 timer. Ønskes foredragene specielt praktisk anrettet som workshop vil længden være 3 timer. Med hensyn til kurser henvises til de forskellige certificeringsformer i Det Mentale Kompas.

Ønskes foredragene specielt tilrettet en virksomhed, organisation eller lignende imødegås det gerne.

BOOK ET FOREDRAG

Alt omkring booking og forespørgsler på foredrag skal rettes til følgende mail:

info@detmentalekompas.dk eller telefon 40 96 94 95