HVORDAN KAN VI HJÆLPE

IGENNEM DET MENTALE KOMPAS

Det Mentale Kompas er en del af House of Visions, hvor vi dagligt hjælper personer og virksomheder med at finjustere deres strategier .

Vi gør virksomheder mere fleksible, således at de bedre kan tilpasse sig de enkelte markeder og organisationer mere effektiv. Vi hjælper med at skabe det rette fokus på de rette strategier.

Fokus på at gøre de ting, der betyder noget - en klarere forståelse af det såkaldte hvorfor. Fokus på at skabe et miljø, hvor den enkeltes arbejde er afstemt med målene for den enkelte afdeling og virksomhed. Fokus på at skabe en arbejdsplads, hvor individer kan udfolde sig, arbejde smart og bidrage.

Resultatet er en forbedret ydeevne og kapacitet.

HVORLEDES ARBEJDER VI

Vores ultimative mål er at integrere Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset som en naturlig og problemfri praksis af, hvordan dine medarbejdere og din organisation interagerer med hinanden, dine kunder og partnere. Vi udvikler implementering og supportplaner specielt til din organisation. Vi arbejder med dig-on-site for at sikre, at du har støtte på plads, når du har brug for det.

– Vi arbejder med alt lige fra enkeltpersoner, teams, afdelinger og tværgående arbejdsgrupper samt ledere og seniorhold.

RENT PRAKTISK ER VORES YDELSER OFTE EN KOMBINATION AF FØLGENDE:

  • Seminarer: åbne & on-site
  • Certificering
  • Foredrag
  • Coaching: Online, telefonisk, i virksomheden eller hos os
  • Online kurser & e-læring

ANDRE AKTIVITETER

Det Mentale Kompas er en del af virksomheden House of Visions TRYK HER FOR MERE INFORMATION

REFERENCER

"Helps individuals to discover their life’s purpose and fulfill dreams, and companies – to create compassionate working environment and to achieve desired results. You leave his workshops equipped with specific tools and actions you can take to move forward quickly"

 Natalie Kjaergaard - Nordea

FØLG OS HER

Få tips, inspiration og del dine erfaringer her

facebook_icon1 twitter_icon1 google_icon1 youtube_icon1

NYHEDSBREV

privacy Vi behandler dine oplysninger fortroligt