HVORDAN KAN VI HJÆLPE?

IGENNEM DET MENTALE KOMPAS

Det Mentale Kompas er en del af House of Visions, hvor vi dagligt hjælper personer og virksomheder med at finjustere deres strategier .

Vi gør virksomheder mere fleksible, således at de bedre kan tilpasse sig de enkelte markeder og organisationer mere effektiv. Vi hjælper med at skabe det rette fokus på de rette strategier.

Fokus på at gøre de ting, der betyder noget – en klarere forståelse af det såkaldte hvorfor. Fokus på at skabe et miljø, hvor den enkeltes arbejde er afstemt med målene for den enkelte afdeling og virksomhed. Fokus på at skabe en arbejdsplads, hvor individer kan udfolde sig, arbejde smart og bidrage.

Resultatet er en forbedret ydeevne og kapacitet.

HVORLEDES ARBEJDER VI

Vores ultimative mål er at integrere Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset som en naturlig og problemfri praksis af, hvordan dine medarbejdere og din organisation interagerer med hinanden, dine kunder og partnere. Vi udvikler implementering og supportplaner specielt til din organisation. Vi arbejder med dig-on-site for at sikre, at du har støtte på plads, når du har brug for det.

– Vi arbejder med alt lige fra enkeltpersoner, teams, afdelinger og tværgående arbejdsgrupper samt ledere og seniorhold.

RENT PRAKTISK ER VORES YDELSER OFTE EN KOMBINATION AF FØLGENDE:

  • Seminarer: åbne & on-site
  • Certificering
  • Foredrag
  • Coaching: Online, telefonisk, i virksomheden eller hos os
  • Online kurser & e-læring