HVORFOR DET MENTALE KOMPAS

FILOSOFIEN BAG DET MENTALE KOMPAS - DIN RIGTIGE VEJ I LIVET!

Systemet har til formål at give den mest optimale metode til at designe ens liv. Dette baseret på ens behov, og de konsekvenser man møder, og selv sætter både arbejdsmæssigt og personligt.

Det at være en god planlægger, have den rigtige erfaring, uddannelse eller job gør nødvendigvis ikke, at man har et lykkeligt liv. Nøglen ligger i at holde fokus på de områder både personligt og arbejdsmæssigt, der er vigtige for en selv helt ned på det daglige plan.

Ofte bliver folk mødt med et hav af nye muligheder og ressourcer, de kan benytte sig af. Udfordringen ligger i, at mange ikke er åbne og med andre ord ressourcefulde til at kunne benytte sig af disse nye kompetencer og ressourcer, man ønsker at give dem. Løsningen er at hjælpe modtageren igennem teknikker og metoder til at blive mere ressourcefuld, før man giver dem nye ressourcer

En model, der giver fundamentet til at arbejde og være fleksibel i forhold til ens egen identitet, som er en af de afgørende faktorer i ens adfærd.

Det Mentale Kompas er kort sagt et management system, der gør dig til den bedste udgave af dig selv på daglig basis.

Systemet tager sit udgangspunkt i følgende sider af den enkelte person.

  • De ønsker og behov der hersker inde i en selv og uden om en selv
  • De udfordringer, der opstår inde i en selv og uden om en selv.
  • De livsfaser og værdisæt den enkelte person har og gennemlever.

Alt sammen ud fra en platform og omdrejningspunkt, der omhandler, hvad man virkelig gerne vil i sit liv, i kombination med effektive teknikker og systemer til at organisere og effektivisere ens hverdag på bedste vis.

ANDRE AKTIVITETER

Det Mentale Kompas er en del af virksomheden House of Visions TRYK HER FOR MERE INFORMATION

REFERENCER

"Helps individuals to discover their life’s purpose and fulfill dreams, and companies – to create compassionate working environment and to achieve desired results. You leave his workshops equipped with specific tools and actions you can take to move forward quickly"

 Natalie Kjaergaard - Nordea

FØLG OS HER

Få tips, inspiration og del dine erfaringer her

facebook_icon1 twitter_icon1 google_icon1 youtube_icon1

NYHEDSBREV

privacy Vi behandler dine oplysninger fortroligt