ERHVERVSCOACHING

Stort set alt forretning er grundlæggende bygget op omkring personlige relationer, hvilket er hvorfor Det Mentale Kompas en fast bestanddel i vores erhvervscoaching:

Det Mentale Kompas giver lederen og virksomheden muligheden for at finde frem til, hvad der motivere både deres ansatte og kunder helt ned på et behovsmæssigt niveau.

Vores erhvervscoaching er en blanding af coaching og rådgivning ud fra hvilke udfordringer i står over som virksomhed eller leder. Ofte starter et sådan forløb med ledelsen i virksomheden og ved brug af vores metodik Erhvervskompasset, som er et værktøj der giver en spejling af hvor og hvilke områder der er vigtigst at sætte ind overfor i forhold til mere effektivitet, trivsel og vækst i virksomheden.

Kombinationen af Det Mentale Kompas og Erhvervskompasset gør, at man har et forretningsværktøj og adfærdsbetonet værktøj, der kan styrke relationerne, teamworket og lederens muligheder og viden for at agere mest optimalt.

Oftest bliver Det Mentale Kompas benyttet i virksomheder ved:

  • MUS Samtaler
  • Rekrutteringer
  • Forandringsledelse
  • Procesoptimering
  • Ledelsesudvikling
  • Medarbejderudvikling

ANDRE AKTIVITETER

Det Mentale Kompas er en del af virksomheden House of Visions TRYK HER FOR MERE INFORMATION

REFERENCER

"Helps individuals to discover their life’s purpose and fulfill dreams, and companies – to create compassionate working environment and to achieve desired results. You leave his workshops equipped with specific tools and actions you can take to move forward quickly"

 Natalie Kjaergaard - Nordea

FØLG OS HER

Få tips, inspiration og del dine erfaringer her

facebook_icon1 twitter_icon1 google_icon1 youtube_icon1

NYHEDSBREV

privacy Vi behandler dine oplysninger fortroligt