PERSONLIGT BRUG

FIND DIN RIGTIGE VEJ I LIVET!

Vi alle kommer ud af kurs engang i mellem i vores liv og ofte grunder dette i, at vores behov, værdier og udfordringer i livet er kommet på tværs af hinanden. Det Mentale Kompas hjælper dig med at finde din rigtige retning i livet.

Udgangspunktet er dit liv og Det Mentale Kompas virker på alle områder i ens liv. Lige fra ens familiære forhold, helbred og helt hen til ens karriere. Det Mentale Kompas giver dig indsigt i hvilke personlige strategier og tilknyttet adfærd, du har benyttet for at komme dertil, hvor du er i dag – positivt som negativt.

En indsigt, som giver dig viden og mulighed for at justere denne hen i mod den retning, du ønsker og drømmer om.

Dette niveau af Det Mentale Kompas er målrettet egen personlig brug, og kan benyttes som dit eget personlige kompas til at finde din rigtige vej i livet!. Materialet tager udgangspunkt i dig som person og kan benyttes personligt som arbejdsmæssigt.

Du kan vælge at bruge Det Mentale Kompas personligt gennem nedenstående materiale, dog anbefales det at du kombinere det med en af vores gratis introduktionsaftener, som bliver afholdt løbende.

Det Mentale Kompas - Grundpakke

  • Introduktion til "Det Mentale Kompas"
  • Det Mentale Kompas - Værktøj
  • Timeglasmodellen
  • Røde, gule og grønne dage - Arbejdsskemaer (Online & Print)
  • Planlægningsskema "HHH" - (Online / Print)

fade-leftfade-right

PRIS: - Engangsbeløb på 595 kr. ekskl. moms for alt materialet

ANDRE AKTIVITETER

Det Mentale Kompas er en del af virksomheden House of Visions TRYK HER FOR MERE INFORMATION

REFERENCER

"Helps individuals to discover their life’s purpose and fulfill dreams, and companies – to create compassionate working environment and to achieve desired results. You leave his workshops equipped with specific tools and actions you can take to move forward quickly"

 Natalie Kjaergaard - Nordea

FØLG OS HER

Få tips, inspiration og del dine erfaringer her

facebook_icon1 twitter_icon1 google_icon1 youtube_icon1

NYHEDSBREV

privacy Vi behandler dine oplysninger fortroligt